Drain Cleaner is een merk van
Drain Cleaner

Topdrukte voor draincleaners!

Momenteel is het erg druk in de werkplaats van Homburg Holland! De weersomstandigheden van de afgelopen maanden zijn kenmerkend voor 'veel water'. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa is dit het geval. Dat kunnen we gelijk merken aan de hoeveelheid orders voor de Homburg Drainagereiniger.
Daarnaast vonden er afgelopen weken een aantal shows plaats bij dealers; daar zijn wij graag bij aanwezig om extra uitleg te geven. Contact houden met onze klanten vinden we erg belangrijk!

Configurator
De lancering van de Homburg Draincleaner configurator heeft ook al verschillende online bestellingen opgeleverd en de eerste leveringen voor China en Japan zijn ook een feit.
Het meest verkochte type is de Homburg Delta, maar ook naar de meest geavanceerde uitvoering (de Hurricane) is veel vraag. We draaien op volle toeren en hieronder krijgt u een kijkje achter de schermen!

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!