Drain Cleaner is een merk van
Drain Cleaner

SprayLoggerPro nu verkrijgbaar!

Per 1 januari 2019 heeft de voormalig staatssecretaris Sharon Dijksma gesteld dat er een verplichte drukregistratie moet komen. De drukregistratie is nodig om te kunnen controleren of er niet met te hoge druk wordt gespoten, waardoor gewasbeschermingsmiddelen mogelijk op plekken terecht komen, waar dat niet bedoeld is. Aangezien er al 2 jaar gesproken wordt over deze wet, heeft Homburg Holland hier afgelopen jaar actie op ondernomen en de Homburg SprayLoggerPro ontwikkeld.

Homburg Holland, importeur van onder andere Hardi spuitmachines en Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines, introduceert een stand-alone drukregistratiekast voor de spuitmachine. De gestelde eisen aan het drukregistratiekastje zijn het loggen van de druk op bespuitingsapparatuur gedurende een uur, per iedere 10 seconden. De registratie moet maximaal 0,1 bar nauwkeurig zijn. Tevens moet de druklogger altijd werken als een bespuiting gaande is en de registratie moet in het veld direct af te lezen zijn. Hieraan voldoet de SprayLoggerPro volledig.

De SprayLoggerPro is nu verkrijgbaar in de WEBSHOP!

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!