Drain Cleaner is een merk van
Drain Cleaner

Homburg Holland

Homburg Holland is importeur van HARDI veldspuiten en Väderstad zaai- en grondbewerkingsmachines in Nederland. Homburg produceert Homburg draincleaners in eigen beheer. Tevens is Homburg importeur van Ag Leader precision farming technologie.

Homburg Holland, gevestigd in Stiens (Frl) is sinds 1961 importeur van het merk HARDI veldspuiten.
Met haar decennia lange ervaring mag Homburg zich absoluut een specialist in spuittechniek noemen. Deze techniek is gericht op precisielandbouw, waarbij minimalisatie van het middelengebruik centraal staat. 'Precies wat nodig is' is het treffende motto van Homburg.

Ruim 60 jaar ervaring in spuittechniek heeft, naast HARDI, geresulteerd in het importeurschap van meerdere merken. In 2010 is The Handler toegevoegd aan het productengamma: een bulkfust met veel capaciteit, waardoor spuitmachinegebruikers hun tijd optimaal besteden aan spuiten en niet aan het vullen van de spuitmachine.

Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw ontwikkelt en bouwt Homburg draincleaners in eigen beheer. Homburg draincleaners zorgen voor een uitgekiend onderhoud en zorgen voor een optimale afwatering. Hierdoor zijn de werkomstandigheden tijdens de zaaibedbereiding, gewasverzorging en oogsttijd gunstig en groeien gewassen beter. Homburg Draincleaners worden over de gehele wereld verkocht.

Vanaf 2012 importeert Homburg Holland ook Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines. Deze duurzame machines kennen een standaard garantie van 2 jaar. Met snelheid en precisie kan er bijvoorbeeld mais, bieten, sojabonen, zonnebloemen enz. worden gezaaid. Dat bodemleven steeds belangrijker wordt, laat de belangstelling voor de grondbewerkingsmachines van Väderstad wel zien.

Sinds 18 april 2016 is Ag Leader toegevoegd aan het assortiment. Ag Leader biedt precision farming technologie waardoor het motto van Homburg 'Precies wat nodig is', nog meer tot uiting komt.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!