Drain Cleaner is een merk van
Drain Cleaner

Dealers

"Polboto-Agri" Sp. z o.o.
Udanin 14, 55-340 Udanin
tel. 076 8709 325, 076 756 00 00
tel./fax. 076 8 709 255
e-mail: info@polboto.com 
http://polboto.com

Download Broszura w języku polskim

Homburg Holland ontwikkelt, produceert en exporteert sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw Homburg draincleaners in eigen beheer. Homburg draincleaners zorgen voor een uitgekiend onderhoud en zorgen voor een optimale afwatering. Hierdoor zijn de werkomstandigheden tijdens de zaaibedbereiding, gewasverzorging en oogsttijd gunstig en groeien gewassen beter. Homburg Draincleaners worden over de gehele wereld verkocht.

In de linkerkolom ziet u de verschillende dealers per land. Wij hebben wereldwijd verschillende machines verkocht onder zeer veel verschillende omstandigheden. De meeste afzetlanden zijn de Europese landen, Amerika, Zuid America, Nieuw Zeeland en enkele Afrikaanse- en Aziatische landen.

In Nederland kunt u terecht bij onze productspecialisaten (klik hier) of u belt naar ons kantoor in Stiens: Homburg Holland, telnr. 058 257 15 55.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!